Tudung Cantik Dari Louisa Scarf


Assalamualaikum semua!

It has been a while you guys, and now I'm back with another blog post! Ramadhan is upon us, sekejap je kan dah nak masuk bulan puasa. Pastu dah raya pulak. 2022 has gone by macam tu je! I do hope semua muslimin ambil kesempatan di bulan Ramadan yang mulia ini untuk beramal and beribadah. Raya nanti boleh la beraya bersama keluarga tercinta. :)

Speaking of raya, I nak share la pasal this one tudung brand yang dah melekat dihati ku.  Louisa Scarf  ni is a Malaysian brand who wants all the women yang pakai tudung diorang rasa classy and luxe bila pakai tudung Louisa Scarf. Yang penting price point memang cun! 




Masa nak pilih my first tudung from Louisa Scarf ni, memang la confuse sebab banyak sangat design cantik-cantik, sampai rambang mata nak pilih! Di antara top designs yang I suka is Sarah, Ziyan, Laura and Aayra. So akhirnyaaa, I pilih Sarah Square in pastel green.



Kalau korang suka pakai tudung bawal, WAJIB try sebab Sarah ni material dia *chef's kiss* best! The material is matte satin silk, bidang besar, senang nak gosok (tak nak iron pun bole jugak kalau nak cepat sebab tak kedut sangat heheh) and of course yang paling penting, senang nak bentuk! Aduhhhh kalau pakai tudung bawal, tapi susah nak bentuk memang boleh spoil mood tau. Tapi tudung Louisa Scarf ni memang best, I betul-betul recommend. Their tagline "The Comfort Luxe Scarf" memang sesuai sangat dengan tahap keselesaan yang I dapat bila pakai tudung Louisa Scarf ni. Di sebabkan tudung ni senang nak bentuk, lagi senang la nak style kan tudung ni macam-macam gaya!


Nah ni video IG reel I style kan tudung Sarah Square in Pastel Green : 




Cantikkan Sarah Square in Pastel Green ni? Ada lagi 4 colours yang korang boleh choose from. Okay ni I tunjuk Ziyan, Laura and Aayra pulak. Mesti korang tergoda.


Aayra

Laura

Ziyan


Cantikkan??? I am so gonna get Ziyan and Aayra, and maybe another Sarah heheh. Kalau Beli 3 dapat free 3 tau (korang tanya diorang for more info k) and also dapat box cantik bila beli tudung kat Louisa Scarf, sesuai buat gifts. :)



For more information, you girls bole visit www.louisascarf.com untuk cuci mata, alang-alang tu bole la beli sehelai dua hehe. Or follow them on instagram @louisascarf to get instant updates!





Thanks for reading!










CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Instagram

Follow Us