Win 60 Vespas in 60 Days!


Zaman sekarang ni, semua hal pun revolves around technology. Bak kata dari celik mata bangun pagi, sampai lah nak tidur malam, kita 24/7 dengan internet.  Especially untuk students, and young adults, mesti lah kena jimat kan.Dulu ingat orang yang guna bil je yang senang nak stay connected with internet. Sekarang tak lagi! Sebab siapa-siapa yang guna prepaid pun boleh guna internet on the go. Update Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp with your friends (tak payahla nak kena pegi restoran yang ada wifi hotspots je kan, Whatsapp yang pagi, malam baru baca. -_- ) dan macam-macam la! So you won't feel left out lagi! ^_^

Sekarang DiGi ada buat contest di mana korang semua boleh menang vespa bila korang guna DiGi Prepaid!  

Menang 60 Vespa dalam 60 hari! Woot woot!




 So macamana sebenarnya contest ni?



Senang je, meh sini baca macamana nak masuk contest ni :


Firstly semua pengguna kena lah subscribe to DiGi Prepaid Mobile number and automatically korang dah masuk contest ni.

Sekiranya korang adalah peserta yang terpilih, korang akan diberkan satu soalan oleh pihak DiGi.

Jawab soalan tersebut dan kalau betul, korang akan menang Vespa tu! Weeehooo! 1 Vespa akan diberikan setiap hari so semua ada peluang untuk menang.



Korang boleh pilih plan yang ada, bergantung kepada keperluan internet korang. Plan  starts from RM7 weekly and above. Yang penting dial #116 tau!




Cepatlah subscribe to DiGi if you want to have a chance to win a Vespa! The contest starts at 2nd September and will end on 31st October! Kalau menang, can you take me on a ride on your new Vespa? Teringin sebenarnya nak naik Vespa, sebab Vespa comel sgt! hehe kalau korang menang Vespa, agak-agaknya apa yang korang nak buat dengan Vespa tu? I nak ronda satu Malaysia naik Vespa, bole tak???  ;)


For more info, visit this link! :)



Till then,

xoxo,
Sabby Prue



Disclaimer : This is a sponsored post.

CONVERSATION

4 comments:

  1. Replies
    1. hihi alaaa kene tukar digi la cenggitu.. :D

      Delete
  2. Assalamualaikum kak sabby. alaaa sheila pakai maxis. acaner ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm sheila.. hehe alaaa kene tukar digi laaaaa.. :P

      Delete

Instagram

Follow Us